ALLE VERKOOPSTYLISTEN

Zoek en vind verkoopstylisten, verkoopstylistes, verkoopstylingbureaus of opleiding verkoopstylist in uw regio.

Sneller uw huis verkopen met een verkoopstylist, verkoopstyliste of verkoopstylingbureau.

AlleVerkoopstylisten.NL: Ook voor een opleiding verkoopstylist.

alleverkoopstylisten.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Joy of Styling

Joy of Styling’, landelijk bedrijf voor Binnenhuisarchitectuur en Styling is opgericht door Elly van Schoot. Elly heeft de opleiding binnenhuisarchitectuur gevolgd aan het ‘Instituut voor Binnenhuisarchitectuur’ met daarop aansluitend de Masterclass en daarnaast is ze gecertificeerd verkoopstyliste. Het bedrijf is aangesloten bij ‘Master of Interiordesign’ en het ‘Landelijk Netwerk Verkoopstylisten’.

 

Elly:

“Als verkoopstyliste en binnenhuisarchitecte van ’Joy of Styling’ kijk ik met de ogen van een potentiële koper en kan ik voor u, door het geven van professioneel advies en hulp, uw woning helemaal verkoopklaar maken. Voor u, als particuliere klant of als makelaar, is het van het grootste belang dat de presentatie van de woning of modelwoning er piekfijn uit ziet! Op die manier zal de potentiële koper eerder besluiten om een bezichtigingafspraak te maken.”

 

 

Stijlvol tijdelijk interieur voor woningverkoop:

Een smaakvol ingericht huis verkoopt sneller dan een leegstaand pand! Door stijlvolle meubelen te gebruiken in uw leegstaande woning creëert u sfeer en warmte waardoor de potentiële koper zich direct thuis voelt. Met fraaie woonaccessoires komt uw woning tot leven.

‘Joy of Styling’ richt uw leegstaande woning tijdelijk voor u in. Ook voor de inrichting van modelwoningen kunt u een beroep op mij doen.

 

Gastvrouw:

Bij en open dag of bezichtiging kan ik –als gastvrouw- voor u optreden. Een open dag, meestal georganiseerd door uw makelaar, is het moment om uw woning te presenteren. Een verzorgde ontvangst in een smaakvol ingerichte woning zorgt ervoor dat de eerste indruk van de bezichtiging positief uitvalt.

 

Interieuradvies:

Stijl is belangrijk. Steeds meer mensen zijn tegenwoordig zeer bewust bezig met het inrichten van het huis. Of u nu een nieuwe woning heeft gekocht, gaat verbouwen of dat u bent uitgekeken op uw bestaande situatie en een restyling van uw huidige interieur wenst, het inrichten is een leuke maar moeilijke klus.

Tegenwoordig is de keuze lastig door al die verscheidenheid in kleur en materialen. Steeds vaker heeft men behoefte aan een motiverend advies zonder alles uit handen te geven en schakelt men een interieurarchitect in. Dit levert bij het inrichten van een woning vaak heel verfrissende en inspirerende ideeën op! ‘Joy of Styling’ kan u adviseren met de totale inrichting of verbouwing van uw woning.

 

Ik verheug mij op een creatieve samenwerking met u!

Elly van Schoot


 

Joy of Styling
Elly van Schoot
Stationsstraat 3
8331 GJ Steenwijk
Tel.: 06 55142183
www.joyofstyling.nl

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands