ALLE VERKOOPSTYLISTEN

Zoek en vind verkoopstylisten, verkoopstylistes, verkoopstylingbureaus of opleiding verkoopstylist in uw regio.

Sneller uw huis verkopen met een verkoopstylist, verkoopstyliste of verkoopstylingbureau.

AlleVerkoopstylisten.NL: Ook voor een opleiding verkoopstylist.

alleverkoopstylisten.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Beau Belle Stijl & Resultaat

Verkoop uw huis sneller en beter.

In de huidige markt is het niet eenvoudig om uw huis te verkopen. Het aanbod is groter dan de vraag en de panden staan langer te koop en de prijzen staan onder druk.

Om uw huis positief te laten opvallen tussen dit enorme aanbod, is het belangrijk om het optimaal te presenteren. De eerste stap is hiervoor uw presentatie op het internet, 85% van de particulieren die op zoek zijn naar een ander huis zoekt op internet.

Als de fotopresentatie niet aanspreekt, dan wordt het huis niet eens overwogen, de kijkers haken nu al af. De enige kans op een eerste indruk moet dus direct perfect zijn.

Verkopen is verleiden en onderscheiden.

In 75% van de gevallen blijkt de eerste indruk doorslaggevend voor een koper. Binnen 30 seconden is hun beeld en daarmee hun beslissing al gemaakt. Slechts 1 op de 10 potentiële kopers is in staat om door de persoonlijke smaak en spullen van een ander heen te kijken.

Met verkoopstyling wordt het huis door een aantal aanpassingen verkoopklaar gemaakt.  Hierdoor wordt het voor een breed publiek interessant. Ook al een kleine verandering of investering kan helpen uw huis sneller en beter te verkopen.

Waar staan wij voor 

Beau Belle is een creatief bureau voor onroerend goed, dat staat voor stijl & resultaat. Wij zorgen ervoor dar uw huis met de juiste stijl gepresenteerd wordt zodat uw huis of bedrijfspand sneller en tegen een hogere prijs te verkopen is.

Beau Belle is opgericht door Ingrid Meulenbelt, een gecertificeerd verkoopstylist en is aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten(LNV) en Crisp(Centraal Register Interieur Styling Professionals). In overleg met u zal ik met mijn kennis, inlevingsvermogen en eerlijkheid het maximale uit uw woning halen.

Alle voordelen op een rijtje:

• Een neutrale, frisse en ruime woning
• Optimale presentatie van uw woning
• Met een klein budget een groots resultaat
• Snellere verkoop van uw woning tegen de best haalbare prijs

Onze diensten

Beau Belle biedt u een volledig diensten pakket voor de presentatie van uw onroerend goed. 

Ons advies begint altijd met duidelijk en verhelderd consult. Het Basis consult duur ongeveer 2 á 3  uur. In het mondeling advies krijgt u advies over: kleurgebruik, verlichting, indeling en functies van de ruimtes, gebruik van accessoires en klus- en opruimtips.

Naast ons Basis consult biedt Beau Belle u o.a. de volgende diensten aan:

• Verkort consult
• Professionele fotopresentatie
• Aankoop advies
• Meubelverhuur
• 2D of 3D animatie
• Interieurstyling 
     
Mocht u meer informatie over de mogelijkheden willen of een afspraak willen plannen dan kunt u contact met mij opnemen op telefoonnummer: 076-8200285 of u kunt onze website www.beau-belle.eu bezoeken.

Beau Belle Verkoopstyling
 

Beau Belle
Heiveld 2
4841 NN Prinsenbeek
Tel.: 06 28537702

www.beau-belle.eu

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands